Ninja’s Creed:3D Shooting Game

Ninja’s Creed v4.6.3 Sınırsız Para MOD APK

Ninja’s Creed v4.6.3 Sınırsız Para MOD APK

Updated on
İndir (424.4 MB)
İsim Ninja’s Creed:3D Shooting Game Ninja’s Creed:3D Shooting Game is the most famous version in the Ninja’s Creed:3D Shooting Game series of publisher 707 INTERACTIVE: Fun Epic Casual Games
Yayıncı 707 INTERACTIVE: Fun Epic Casual Games
Tür Aksiyon
Boyut 424.4 MB
Versiyon 4.6.3
Tarih 28 Mar 2024
MOD Sınırsız Para
Mağaza Play Store
  • Sınırsız Para

Ninjas Creed3D Shooting Game MOD APK indir
Ninja’s Creed, çeşitli suikastçı silahları içeren ücretsiz, eğlenceli 3D gerçek keskin nişancı atış oyunlarından biridir. Gerçekten güçlü bir atış deneyimi ve en iyi 3d grafikleri hissedeceksiniz. Gölgede saklanmanız, suç çetelerini gizlice ortadan kaldırmanız, yeraltı anlaşmalarını bozmanız, adaletimizi yok etmeniz ve suç güçlerinin yüce liderlerine suikast düzenlemeniz, her bölgenin okçu kralı olmanız gerekiyor! Hepsini ezin! 2023’teki Ninja suikastçının unsurlarını birleştiren ve ücretsiz oynanan destansı bir fps nişancı oyunudur. Birinci şahıs nişancı aksiyon okçuluk maceranıza başlayın, hedefe kilitleyin ve kötülüğe bir okla son verin, adaletsizliği ortadan kaldırın, şehrin görünmez koruyucusu olun! Kahraman ve atış kralı olun, yetenekli bir okçusunuz!


GÖREVLERİ TAMAMLAYIN
Hedefleri takip edin, yeraltı anlaşmalarını bozun ve eğlenceli suikast görevlerini tamamlayın.

BECERİ KULLAN
Hedefi kilitlemek için Kartal gözü kullanın, bazen strateji kullanmanız gerekir.

ÖDÜL GÖREVİ
Düşmanları ortadan kaldırmak ve ödülünüzü kazanmak için kuruluşlara yardım edin.

SUÇLARI YOK ET
Nişan alın ve ateş edin, suç liderlerini ortadan kaldırın ve strateji ile kötülüğe son verin.

HAKİMİYETÇİ OLUN
Bölgeleri yönetin, vatandaşları koruyun ve hak ettiğiniz vergileri alın.

KENDİNİZİ GÜÇLENDİRİN
Ödüller alın, güçlü silahlar toplayın ve yükseltin.

YETENEKLERİ ÖĞRENİN
Yetenek sisteminin kilidini açın, okçuluk becerilerini geliştirin.

ÜCRETSİZ AKSİYON OYUNU
Okçu nişancı unsurları ile ücretsiz destansı keskin nişancı aksiyon macera oyunları! Ödeme yapmadan ücretsiz oynayabilirsiniz!

MUHTEŞEM 3D GRAFİKLER
En iyi oyun grafikleri, zarif 3D karakterler ve harika haritalar, şok edici ağır çekim çekim.

GERÇEK DENEYİM
Mükemmel popüler oyun ve seviye tasarımı, gerçek ninja okçu ve keskin nişancı kariyerini deneyimleyin.

BİRİNCİ ŞAHIS PERSPEKTİFİ
Pürüzsüz hareketli animasyona sahip birinci şahıs nişancı oyunları, size kesintisiz bir aksiyon deneyimi sunar.

ÇOK SAYIDA SİLAH
Cephaneliğinizi oluşturmak için yaylar ve oklar, tatar yayları, gizli silahlar vb. gibi çeşitli güçlü silahlar mevcuttur.

ZENGİN OYUN
Ana hikaye, av listesi, günlük görevler, baskın, silahlı çatışmalar, ödül avcısı ve benzeri gibi zengin oyun ve modlar. Oynamayı bırakamazsınız. Eagle-eyed’i kullanmak görevlerde hedefleri kilitlemenize yardımcı olacaktır. Okçuluk becerilerini geliştirmek ve suikastçı gücünü artırmak için yeteneklerin kilidini aç.

STRATEJİ KULLAN
Kötü çeteleri ortadan kaldırmak, adaletsizliği ortadan kaldırmak, hayatta kalmak ve okçu kral olmak için strateji kullanın.

Geliştirme ekibi, ninja suikastçı, okçuluk becerileri, okçu silahları, aksiyon atışları, fps hayatta kalma görevleri gibi çeşitli unsurları mükemmel bir şekilde birleştirdi ve ardından bu benzersiz aksiyon okçu suikastçı oyununu yarattı! Buna yay ve ok, suikastçı, havalı fps aksiyonu veya gündelik oyun diyebilirsiniz! Her ateş ettiğinizde size farklı bir atış deneyimi sunan yeni ok yavaşlama özel efekt teknolojisini kullanarak oynamak kolaydır.

Ninja’s Creed kesinlikle beklediğiniz birinci şahıs yay ve ok nişancı aksiyon macera oyunudur. Bir ninja nişancısı olarak sadece okçuluk becerilerine değil, aynı zamanda gücünüzü artırmak için güçlü silahlara da ihtiyacınız var. Bu sefer silahlar dışında farklı silahlar seçiyoruz, ancak bu popüler atış oyununda silah yok, birçok farklı silah arasından uygun silahı seçebilirsiniz. Oyunda yay, tatar yayı ve gizli silah olmak üzere üç tür silah vardır, bu silahları deneyin ve yükseltin, uygun olanı seçin, düşmanlar arasındaki sahtekarları öldürün, bir yay ustası veya ninja nişancı olarak patronları ortadan kaldırın! Lütfen dikkat edin, patronları yok etmek için bir strateji bulmanız gerekiyor! Ortaklarınız arasındaki sahtekarlığa dikkat edin, Kendinizi koruyun, görevlerde hayatta kalın! Farklı görevlerde doğru silahı seçmek, görevi daha hızlı tamamlamanıza yardımcı olacaktır! Hedefine nişan al, ok kralı ol! Maceranıza başlayın!

Bu ücretsiz ve havalı okçuluk oyununu şimdi deneyimleyin! Kendinizi rol yapma ninja oyununa getirin! Bu bölgelerin en büyük hakimi olun, şehri ve adaleti koruyun! Nişan alın ve ateş edin, hepsini ezin!

Bize katılmaya hoş geldiniz: https://www.facebook.com/NinjasCreedGame
Discord: https://discord.gg/J5jbv2tGRK


İndir (424.4 MB)

Tüm Versiyonlar

Ninja’s Creed:3D Shooting Game
Ninja’s Creed:3D Shooting Game 4.6.3 MOD
Nisan 2, 2024 424.4 MB

Mod Nedir:

Sınırsız Para

Sizin için önerilenler

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar

Sonraki X