Shadow Of Death: Dark Knight

Shadow of Death: Dark Knight v1.103.1.1 Sınırsız Para MOD APK

Shadow of Death: Dark Knight v1.103.1.1 Sınırsız Para MOD APK

Updated on
İndir (201.63 MB)
İsim Shadow of Death: Dark Knight Shadow of Death: Dark Knight is the most famous version in the Shadow of Death: Dark Knight series of publisher Bravestars Games
Yayıncı Bravestars Games
Tür Aksiyon
Boyut 201.63 MB
Versiyon 1.103.1.1
Tarih 16 Şub 2024
MOD Sınırsız Para
Mağaza Play Store
  • Sınırsız Para

🏆 Premium özellik: Güçlü, yüksek hızlı tırpan saldırısıyla hayranların favorisi Lunae – güzel Zaman ve Uzay Bekçisi dahil 4 karakterin tamamının kilidini açın!
🎯 Not: Bu tek başına bir oyundur. Verilerinizi ücretsiz sürümden ücretli sürüme aktaramazsınız.


Yepyeni Bir Karanlık Fantazi Epik Oyunu
Karanlığa dalın ve çağların harika cep boyutunda fantastik RPG’sini deneyimleyin. Gölge kılıcını çıkarın ve istediğiniz zaman istediğiniz yerde yan kaydırma macerasına çıkmak için özelleştirilebilir bir kara şövalye seçin. Mümkün olan güçlü gölge şövalyesini yaratmak için birden fazla oyun tarzını, kötü nadir zırh setlerini ve güçlü beceri ağaçlarını özgürce deneyin. Konsol RPG ruhuna sahip bir çevrimdışı dövüş oyunu, bu nesil oyuncuların hak ettiği değil, ihtiyaç duyduğu şey! Savaşın gölgesi yükseliyor, bu meydan okumayı kabul edecek misiniz?

Oyuncuların Seçimi
Her biri çok farklı bir oyun stilini temsil eden dört benzersiz gölge şövalyesinden oluşan kadrodan birini seçin. Oyuncuların zafere giden yolda mermiyi kesmek veya zorlamak isteyip istememeleri tam anlamıyla onların elinde! Sonsuz savaş deneylerini ve özelleştirmeyi teşvik eden sağlam bir beceri ağacını ve derin envanter sistemini keşfedin. Hatta iri bir zırhın içindeki genç bir çocuğun ruhuna bile sahibiz.

Karanlığı Tarzla Fethedin
Klasik dövüş oyunlarından ve modern aksiyon RPG’lerinden ilham alan savaş, büyü ve silahlara dayalı hack and slash oynanışının yüksek oktanlı bir karışımıdır. Sezgisel bir dokunmatik ekran arayüzü, savaş stratejilerini belirlemek ve düşmanları mahvetmek için farklı seçenekler sunar. Benzersiz savaş sistemine her oyuncu erişebilir, ancak yine de sıkı aksiyon RPG hayranlarını tatmin edecek kadar derindir. Ne için bekliyorsun? O mistik kara kılıcı kapın ve karanlığa dalın!

Güzel, Yıkık Bir Dünya
Tamamen yeni bir animasyon sistemi ve grafik motoruyla desteklenen oyuncular, “Bunun bir konsol oyunu olmadığına inanamıyorum” diyecekler. Aynen öyle, oyun o kadar güzel görünüyor ki! Mobil oyunlar için optimize edilmiş, Aurora’nın gotik fantezi dünyası, dudak uçuklatan büyülü efektler ve destansı dövüş sahnelerini hayata geçirmek için benzersiz bir şekilde gölgelendirilmiştir.

Her Zaman, Her Yerde Oynayın
Cep boyutunda RPG’lere “cep” koyduk! Shadow of Death çevrimdışı bir oyun olduğundan savaşın heyecanını her zaman, her yerde yaşayın. Gölgeleri yenmek için çevrimiçi olmanıza gerek yok.

Evrene meydan okuyun
Gölge canavarlarını alt etmek artık işinize yaramıyorsa, oyununuzu çevrimiçi ortama taşıyın! Arena’da diğer oyuncularla savaşırken nihai üstünlük için yarışın.

Dream Team’in kilidini aç
Bir sonraki karakterin kilidini açmak için çabalamaktan bıktınız mı? Shadow of Death’in ücretli sürümünde dört gölge savaşçının tümü başlangıçtan itibaren açıktır. Artık oyuncular karanlığı daha önce hiç olmadığı gibi yenebilir ve iyi şeylere çok daha hızlı ulaşabilirler.

Hikaye: Bir Kara Şövalyenin Yolculuğu
Aurora, bir zamanlar müreffeh bir krallık çökmüştü. Yeniden doğan kadim bir karanlık, ülkeyi kaba kuvvetle vahşileştiriyor. Mahsuller çürüyor, rüzgarlar öfkeyle çığlık atıyor ve ölüler kıpırdanıyor.
Güç ve yasak bilgiye olan tutkusuyla bir kral, halkını mahvolmaya terk etti. İnsanlar umuttan ağlıyor.
Tamamen yok olmanın arasında duran tek şey, hafızasından arınmış ama inancıyla hareket eden yalnız bir şövalyedir. Kaderin işaretlediği, fısıldayan gölgelere doğru tek başına yürüyor.

Oyununuzu daha da ileriye taşıyın ve bizimle seviye atlayın! Hediye kodları, nadir zırh setleri, bir sürü kristal ve diğer cazip ödülleri almak için en son etkinlikler için ekibimizle sosyal medyada etkileşime geçin.

BİZİ ZİYARET ET:
Anlaşmazlık: https://discord.gg/dQZHr7FdMf


İndir (201.63 MB)

Tüm Versiyonlar

Shadow Of Death: Dark Knight
Shadow Of Death: Dark Knight 1.103.1.1 MOD
Mart 2, 2024 201.63 MB

Mod Nedir:

Sınırsız Para

Bravestars Games

Sizin için önerilenler

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar

Sonraki X