Alien Invasion: RPG Idle Space

Alien Invasion v3.0.53 Sınırsız Para MOD APK

Alien Invasion v3.0.53 Sınırsız Para MOD APK

Updated on
İndir (119.4 MB)
İsim Alien Invasion: RPG Idle Space Alien Invasion: RPG Idle Space is the most famous version in the Alien Invasion: RPG Idle Space series of publisher MULTICAST GAMES
Yayıncı MULTICAST GAMES
Tür Arcade
Boyut 119.4 MB
Versiyon 3.0.53
Tarih 3 Nis 2024
MOD Sınırsız Para
Mağaza Play Store
  • Sınırsız Para

Alien Invasion RPG Idle Space MOD APK indir
Bu bağımlılık yapan Alien Invasion: RPG boşta hayatta kalma oyununda yenin, gelişin ve hükmedin. Üstünlük arayan bir uzaylıya komuta edin, boşta kalan her insanı yiyerek ordusunu büyütün. Ancak dikkatli olun – güçlü bir bölüm sonu canavarı yolunuza çıkıyor ve yükselişinizi durdurmaya kararlı. Ve onu ateşle öldüremezsiniz, bu yüzden zafer kazanmak için uzaylınızı uyarlamanız ve geliştirmeniz gerekiyor!

Sonsuz bir evrim için yenilgi: Her boşta insanı yenerek ve evrimleşerek nihai uzaylı derebeyi olun. Düşmanlarınızı daha verimli bir şekilde yok etmek için uzaylınızın kapasitesini, saldırı hızını ve yakalama yarıçapını güçlendirin. Hayatta kalan tek kişi olmadığından emin olun!

Güçlü patronlarla yüzleşin: Destansı patron savaşları stratejik becerilerinizi test eder. Yalnızca en güçlü uzaylılar hayatta kalır ve gelişir. Hayatta kalma oyunlarını oynarken galip gelebilir misiniz? Bu Alien Invasion: Idle RPG oyunu ve ana karakter sizsiniz – onlara tüm gücünüzü gösterin!

Destansı savaşlarda savaşın: Üssünüzde sizin için uzaylı izolasyonu yok. Farklı düşmanlar bir galaksi saldırısı planlıyor ve güçlü canavar evriminden korkan uzaylıyı bulmaya geliyor. Her zaman becerilerinizi yükseltin, uzaylınızı büyütün ve hepsini yakalayın – göreviniz ödüllendirilecek!

ÖZELLİKLER:
Yeni yetenekler ve hakimiyet için uzaylınızı GELİŞTİRİN.
İnsan dalgalarını EZİN, güçlü bölüm sonu canavarlarına meydan okuyun.
Verimlilik için kapasiteyi, hızı ve yarıçapı YÜKSELTİN.
Kendi uzaylı ordunuzu OLUŞTURUN.
Görevleri tamamlayarak seviyeler arasında İLERLEYİN.
Yeni konumların KİLİDİNİ AÇIN ve evcilleştirilmemiş düşmanlarla yüzleşin.
Kendinizi çarpıcı görsellere ve seslere kaptırın.

Daha fazla uzaylı oyunu aramanıza gerek yok – içinizdeki uzaylı gücünü bulun, üssünüzü tüm düşmanlara karşı savunun ve hayatta kalanlardan biri olarak ortaya çıkın!
İnsan kalabalığının evrimine hükmedin veya mağlup olun – sonsuz keyif alacağınız tek hayatta kalma RPG çevrimdışı boşta oyunlarından biri olan Alien Invasion’ı şimdi indirin ve dünya dışı hakimiyetinizi iddia edin!

Gizlilik Politikası: https://multicastgames.com/policy
Kullanım Koşulları: https://multicastgames.com/termsofuse


İndir (119.4 MB)

Tüm Versiyonlar

Alien Invasion: RPG Idle Space
Alien Invasion: RPG Idle Space 3.0.53 MOD
Nisan 4, 2024 119.4 MB

Mod Nedir:

Sınırsız Para

Sizin için önerilenler

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar

Sonraki X