Dead God Land: Survival Games

Dead God Land v0.0.0185 Sınırsız Para APK MOD

Dead God Land v0.0.0185 Sınırsız Para APK MOD

Updated on
İndir (761.3 MB)
İsim Dead God Land: Survival Games Dead God Land: Survival Games is the most famous version in the Dead God Land: Survival Games series of publisher DevVision Games
Yayıncı DevVision Games
Tür Rol Oyunu
Boyut 761.3 MB
Versiyon 0.0.0185
Tarih 14 Mar 2024
MOD Sınırsız Para
Mağaza Play Store
  • Sınırsız Para

Dead God Land Survival Games MOD APK indir
Dead God Land – sizi bekleyen birçok macera, inşa ve işçilik içeren bir hayatta kalma oyunudur!
Bu korkunç adalardaki zombiler çok vahşi. Hayatta kalabileceğim bir sığınağın olması iyi bir şey. Bakın, burada harika silahlar hazırladım. Artık kabuslar gece safarilerine dönüşecek ve zombi dünyasında hayatta kalacağız! 🙂 – Rick, ölü bir zombinin önünde çivili kocaman bir copu sallarken gülümsedi. Bir adada zombi ordularıyla birlikte hayatta kalmak herkesin katlanabileceği bir şey değil. Yürüyen ölülerle uğraşmak Rick’in akıl sağlığını korumasını ve bu adalara uğruna geldiği önemli görevi unutmamasını sağladı.


Dürüst olmak gerekirse buraya geldiğimde bunun zombi kıyameti olduğunu düşünmüştüm! Mutantlar, yaşayan ölüler ve birçok insan birbiriyle savaşıyor. Adaya varır varmaz dağıldık. Hazırlanmak için zaman yoktu, çünkü en başından beri yürüyen ölülerin saldırısına uğradık, her ne kadar onlara yürüyüşçü demek zor olsa da, atletlerden daha hızlı koşuyorlardı. Bunun tek yön bir bilet olduğunu hemen anladım, bu yüzden bu tuhaf görevi yapmak yerine saklanacak yer aramaya başladım. Ve yanılmadım; İnişten bir gün sonra savaşçılarımızla iletişim kesildi. Grubumdan herhangi birinin hayatta kalıp kalmadığından şüpheliyim! – Rick kayıt cihazını kapattı, başını timsahın üzerine eğdi ve devam etti – Sonunda kendi timsah ayakkabılarımı yapabiliyorum :).

Bugünün dünyadaki son günüm olacağını düşünmüştüm! Yağmaladığım sığınağın açık çelik kapısından koca bir zombi dalgası içeri girdi. Makinenin arkasına saklandım, sonra dışarı koştum ve hepsini içeriye kilitledim. Klimayı önceden kapattım, ha ha. Ah, o zombiler hava olmadan ölmeye başladığında ne kadar şaşırmıştım, hatta orada bir şeyler çığlık atmışlardı. Ve cesetlere bakarken onların benim ekibim olduğunu fark ettiğimde daha da şaşırdım!!!! Bu ada beni deli ediyor, uzun zamandır bu kadar ganimet görmemiştim 🙂 – Kendi kendine mırıldanan Rick, cephane, zırh ve bir sürü değerli ganimetle dolu bir arabayı arkasından sürerken sırıttı.

Kim bilir ne kadar zaman geçmişti. Bu rol yapma oyunları hayatımın bir parçası haline geldi. Kesinlikle bir patron olmalı. Onu bulup yok etmeliyim!

Dead Island, herkesin kendi yolunda delirdiği kıyamet benzeri bir dünyadır. Bu rol yapma oyunlarında barınağınızı, zanaat eşyalarınızı ve maden kaynaklarınızı inşa etmeli ve geliştirmelisiniz!

Dead God Land: Zombie Games oyunu hakkında daha fazlasını okuyun:
Ortam çağdaş.
Tür – Hayatta kalma unsurları içeren RPG (rol yapma oyunları).
Gelecek güncellemelerde çok oyunculu – işbirlikçi ve PvP modları planlanıyor.
Özellikler:
Çok çeşitli eşyalarla işçilik (kıyafetten yanan kılıca kadar)
Barınak için çeşitli iç mekan
Kaynak çıkarma (ahşaptan nadir minerallere kadar)
Vahşi hayvan avcılığı
İlginç hikaye
Çok sayıda görev ve bilmece
Küçük oyunlar
NPC’lerle ticaret yapın
Klanlar (geliştirilme aşamasında)
Kooperatif (geliştirilme aşamasında)
Sınırsız yağma
Dedektif soruşturmaları

İşbirliği modunda, bosslara yönelik görevleri ve baskınları birlikte tamamlamayı planlıyoruz. Ayrıca PvP Arena’yı da eklemeyi planlıyoruz, böylece oyuncular kimin en havalı olduğunu bulabilirler! Gelecekte co-op veya PvP modunu seviyorsanız bir MMO modu yapmaya çalışacağız.

Adada hayatta kalmak kolay değil. Kendinize bir barınak inşa etmelisiniz. Zombi dalgaları sizi ayakta tutacak ve evinizin duvarlarını yıkacak. Diğer oyuncular sığınağınıza baskın yapacak. Sizi soyan oyunculardan intikam alma fırsatına sahip olacaksınız.

Yeni silahlar ve zırhlar üretmek için kaynakları kazın. Çok sayıda ganimet ve aynı zamanda birçok tuzağı saklayan askeri sığınağı keşfedin.

Adalara dağılmış görevlerde ve notlarda anlatılan, yalnızca özel yöntemlerle öldürülebilen patronlarla karşılaşacaksınız.


İndir (761.3 MB)

Tüm Versiyonlar

Dead God Land: Survival Games
Dead God Land: Survival Games 0.0.0186 MOD
Mart 16, 2024 761.4 MB

Mod Nedir:

Sınırsız Para
Dead God Land: Survival Games
Dead God Land: Survival Games 0.0.0185 MOD
Mart 14, 2024 761.3 MB

Mod Nedir:

Sınırsız Para
Dead God Land: Survival Games
Dead God Land: Survival Games 0.0.0184 MOD
Mart 9, 2024 760.0 MB

Mod Nedir:

Sınırsız Para

DevVision Games

Sizin için önerilenler

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar

Sonraki X