Steam City: Şehir İnşa Oyunu

Steam City v1.0.439 Sınırsız Para MOD APK

Steam City v1.0.439 Sınırsız Para MOD APK

Updated on
İndir (146.7 MB)
İsim Steam City: Şehir İnşa Oyunu Steam City: Şehir İnşa Oyunu is the most famous version in the Steam City: Şehir İnşa Oyunu series of publisher MY GAMES B V
Yayıncı MY GAMES B V
Tür Simülasyon
Boyut 146.7 MB
Versiyon 1.0.439
Tarih 13 Mar 2024
MOD Sınırsız Para
Mağaza Play Store
  • Sınırsız Para

Steam City Şehir İnşa Oyunu MOD APK indir
Şehrin kıymetli vatandaşları ve işçileri sizleri bekliyor! Retro-fütüristik tarzda kendi şehrinizi inşa edin ve benzersiz alt yapı hizmetleriyle şehrinizi geliştirin. Viktorya Dönemi temalı bu dünyada rüyasını kurduğunuz en yaratıcı teknolojik fikirleri hayata geçirin.


KAYNAK ÜRETİM MEKANİZMALARI GELİŞTİRİN
Kaynaklar, şehrinizin gelişimi için olmazsa olmaz unsurlardır. Oyundaki doğal kaynakları bir an önce çıkarmaya başlayarak, kuracağınız fabrikalarda gerekli malzemelerin üretimine başlamalısınız. Belediye Başkanı olarak pazarda hangi kaynakların satılmasına veya şehrin gelirini artırmak için hangi kaynakların diğer şehirlere gönderileceğine siz karar vereceksiniz.

GÖREVLERİ TAMAMLAYARAK ŞEHRİNİZE FAYDA SAĞLAYIN
Tamamlanması gereken en acil görevleri ve şehrinizin yüzleştiği meseleleri şahsi Güncenizden takip edebilirsiniz. Görevleri tamamlayarak ödül kazanın ve Belediye Başkanı forsunuzu artırın. Forsunuz ne kadar artarsa sizleri bekleyen fırsatlar da o kadar çoğalır.

ARKADAŞLARINIZLA SOHBET EDİN
Şehrinizi geliştirirken sık sık başkalarıyla iş birliğine girmeniz gerekecek. Birlik kurarak diğer Belediye Başkanlarını davet edebilir ve şehirlerinizi birlikte geliştirebilirsiniz. Dost birliklerde şehirlerinizin yüzleştiği meseleleri açıkça tartışabilir, her iki tarafa da fayda sağlayacak şekilde kaynak takas edebilir ve zor zamanlarda birbirinize destek olabilirsiniz.

VERGİ TOPLAYIN VE NÜFUSUNUZU ARTIRIN
Bir şehir gelişmek için kaynaklara ihtiyacı olan canlı bir organizma gibidir. Ticari yapılar inşa ederek popülasyonunuzu artırın ve vergilerin günü gününe toplandığından emin olun. Vergi toplayarak şehir sınırlarınızı genişletebilir, yeni binalar inşa edebilir ve şehir popülasyonunuzu artırabilirsiniz.

İşlerle bizzat ilgilenerek kendinize özgü bir şehir inşa edin!

Oyunda herhangi bir sorunla karşılaşırsanız [email protected] adresinden bizimle iletişime geçin.

MY.GAMES B.V. tarafından sunulmaktadır.


İndir (146.7 MB)

Tüm Versiyonlar

Steam City: Şehir İnşa Oyunu
Steam City: Şehir İnşa Oyunu 1.0.439 MOD
Mart 19, 2024 146.7 MB

Mod Nedir:

Sınırsız Para

Sizin için önerilenler

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar

Sonraki X