Squad Alpha - Action Shooting

Squad Alpha v1.7.16 Sınırsız Para MOD APK

Squad Alpha v1.7.16 Sınırsız Para MOD APK

Updated on
İndir (574.0 MB)
İsim Squad Alpha - Action Shooting Squad Alpha - Action Shooting is the most famous version in the Squad Alpha - Action Shooting series of publisher SayGames Ltd
Yayıncı SayGames Ltd
Tür Aksiyon
Boyut 574.0 MB
Versiyon 1.7.16
Tarih 25 Mar 2024
MOD Sınırsız Para
Mağaza Play Store
  • Sınırsız Para

Squad Alpha Action Shooting MOD APK indir
💣 Squad Alpha – meydan okumaya hazır mısınız?


Alışması kolay, ancak sürükleyici aksiyon ve gerçek taktiksel zorluklar sunan ilgi çekici bir gündelik nişancı mı arıyorsunuz? Squad Alpha, akıllı mekaniği, bir sürü harika yükseltilebilir silahı ve tetik parmağınızı kaşındıracak ve stratejik beyninizi gıdıklayacak bağımlılık yapıcı bir oyun ile yukarıdan aşağıya bir atış oyunudur.

Ördek, kaç, koş ve siper al, ardından sonsuz heyecan verici aksiyon seviyelerini tamamlamak ve harika ödüller kazanmak için birden fazla hedef seç 🎖️ böylece donanımını yükseltebilir ve ajanlarının elit Squad Alpha’ya layık olduğunu kanıtlayabilirsin!

🔥 Mobil nişancıların alfa ve omegası 🔥

★ Ateş etmeden önce düşünün – Squad Alpha, içine girmesi kolay, sezgisel yukarıdan aşağıya oynanışı ile bir buçuk saattir. Ama tüm silahlar alev alev yanarak dışarı çıkamazsınız. Akıllı mekanikler ve özenle tasarlanmış seviyeler, tüm düşmanlarınızı alt etmek ve giderek daha zorlu seviyelerin sonuna ulaşmak için tetik parmağınızı duraklatmanız, hareketlerinizi planlamanız ve açıları oynamanız gerektiği anlamına gelir.

★ Aksiyon asla bitmez – her biri kendi taktiksel yaklaşımını ve ustalaşmak için her zamankinden daha ustaca bir strateji gerektiren 200’den fazla benzersiz seviyenin yanı sıra 🕵️‍♂️ elit ajanlarınız için ekstra zorluklar ve harika ödüller sağlayan yaklaşık 20 farklı patron.

★ Kadroyu tekrar bir araya getirin – Squad Alpha’nın her biri kendi benzersiz stiline, becerisine ve toplanacak ve giyilecek 4 farklı görünüme sahip tüm seçkin ajanlarını bir araya getirmek için oyun boyunca ilerleyin.

★ Mermi puanları – tabancalar, pompalı tüfekler, SMG’ler ve çok daha fazlası dahil olmak üzere toplamak, beslemek ve yükseltmek için 30’dan fazla farklı silah. Cephaneliğinizi geliştirmek ve atış tarzınıza uyan silahı bulmak için seviyelerde para kazanın ve oyun kriterlerine ulaşın, ardından düşmanlarınızın kalbine korku salacak gerçekten harika bir silah yaratmak için atölyede ince ayar yapın. Ve bu el bombalarından bahsetmiyorum bile…

★ Vuruş sesleri – Squad Alpha, herhangi bir cihazda oynatılabilecek kadar hafif, aynı zamanda şık ve havalı görünen basit ama şık grafiklere ve ayrıca aksiyon ve macerayı geliştirmek için fantastik ve atmosferik bir film müziğine sahiptir.

Silahlar, el bombaları ve şekerleme… 💡

5 dakika veya saatlerce oynaması eğlenceli olan bu uçsuz bucaksız aksiyon oyununda hamlelerinizi planlayın ve mermilerin uçmasına izin verin. Her zaman daha fazlası için geri gelmenizi sağlayacak yeni bir şey olduğundan emin olmak için taktiksel zorlukları gerçekten ilgi çekici oyun, şık görünüm ve süper havalı sesler ve çok sayıda koleksiyonla birleştiren yukarıdan aşağıya bir nişancı oyununa yeni bir bakış açısı arıyorsunuz. ve daha hızlı atıcı aksiyon?

Heyecan, macera ve garantili mutluluk için Squad Alpha’yı şimdi indirin.

Gizlilik Politikası: https://say.games/privacy-policy
Kullanım Şartları: https://say.games/terms-of-use


İndir (574.0 MB)

Tüm Versiyonlar

Squad Alpha - Action Shooting
Squad Alpha - Action Shooting 1.7.16 MOD
Mart 26, 2024 574.0 MB

Mod Nedir:

Sınırsız Para

SayGames Ltd

Sizin için önerilenler

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar

Sonraki X