Love Island: The Game

Love Island: The Game v1.0.40 Sınırsız Para MOD APK

Love Island: The Game v1.0.40 Sınırsız Para MOD APK

Updated on
İndir (94.3 MB)
İsim Love Island: The Game Love Island: The Game is the most famous version in the Love Island: The Game series of publisher Fusebox Games
Yayıncı Fusebox Games
Tür Simülasyon
Boyut 94.3 MB
Versiyon 1.0.40
Tarih 3 Mar 2024
MOD Sınırsız Para
Mağaza Play Store
  • Sınırsız Para

Aşk Adasına Hoş Geldiniz: Oyun, hit realite TV programı ‘Aşk Adası’nın tam kalbinde, kendinizi romantizm, drama ve seçimler dünyasına kaptırmanıza izin veren etkileşimli hikaye oyunu!

Hoşunuza giden Adalılarla çiftleşin ve aşk hikayenizi belirlemek için romantik seçimler yapın. Seçimleriniz Villa’yı karıştıracak mı? Arkadaş edinmek için mi buradasın yoksa aşka götüren seçimlerin mi seni yönlendiriyor? Seçimleriniz sizi Aşk Adası finaline kadar götürebilir mi?

Her biri farklı Adalılar kadrosuna, benzersiz koleksiyon kıyafetlerine ve kendi Aşk Adası hikayelerinizi yaratan etkili seçimlere sahip drama dolu beş sezon oynayın!

Nasıl çalışır?
* 5 heyecan verici ve benzersiz sezondan hikayenizi seçin
* Yeni karakterinizi yaratın ve Love Island Villa’ya girin
* Adalınızı çarpıcı yaz kıyafetleriyle giydirin
* Çeşitli erkek VE kızlarla selamlaşın, aşılayın ve çiftleşin
* Yolunuzu değiştiren etkili seçimler yapın

Yeni aşk hikayenizi başlatmak için hangi mevsimi seçeceksiniz?

Yeni sezon, TEMPTING FATE: Villaya dalın ve ‘birini’ bulmak için yolculuğunuzdaki virajlar, dönüşler ve cazibeler arasında gezinin. Her seçim kaderinizi belirleyecek… OG partnerinize sadık mı kalacaksınız yoksa bomba bebekleri ve göz alıcı adalılar buharlı ada kaçışınızda dramayı renklendirecek mi?

ÇİFT SORUN: Sürpriz bir şekilde, kız kardeşiniz Villa’ya girdi! Aşk Adası deneyiminize kardeşliği kabul edecek misiniz, yoksa drama mı hazırlanıyor?

STICK OR TWIST: Sezon ortasında Casa Amor’a dikkatleri üzerinize çekmeye ve dramayı getirmeye hazır bir Bomba olarak girin! Partnerinden çalmak için hangi çocuğu seçeceksin ve sonuçlarıyla nasıl başa çıkacaksın?

EX IN THE VILLA: Yeni erkeklerden biriyle yeni bir başlangıç mı yapacaksınız yoksa eski sevgilinizle aşkınızı yeniden alevlendirecek misiniz?

BOMBSHELL: Bombshell olarak sürpriz bir girişle Villa’yı sersemletin! Herkesin gözü senin üzerinde, kimi seçeceksin?

Cilveli, yaramaz, tatlı veya şımarık mı oynayacaksın? Love Island: The Game’de SİZİN seçimleriniz aşk hikayenizi belirler!

Bizi sosyal medyada takip edin:
Instagram, Twitter ve Facebook’ta @loveisland_game.
Artı, bizi TikTok’ta bulun.

HAKKIMIZDA
Fusebox’ta, dünya çapında milyonlarca oyuncu için günlük hayata sihir anları getiren unutulmaz hikaye odaklı aşk oyunları yaratıyoruz. Romantik seçimleriniz ve maceralarınız, yolculuğumuzun kalbidir.


İndir (94.3 MB)

Tüm Versiyonlar

Love Island: The Game
Love Island: The Game 1.0.40 MOD
Mart 4, 2024 94.3 MB

Mod Nedir:

Sınırsız Para

Sizin için önerilenler

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar

Sonraki X