Drive Club: Araba Park Oyunu

Drive Club v1.7.61 Sınırsız Para MOD APK

Drive Club v1.7.61 Sınırsız Para MOD APK

Updated on
İndir (116.2 MB)
İsim Drive Club: Araba Park Oyunu Drive Club: Araba Park Oyunu is the most famous version in the Drive Club: Araba Park Oyunu series of publisher Open World Car Games
Yayıncı Open World Car Games
Tür Yarış
Boyut 116.2 MB
Versiyon 1.7.61
Tarih 25 Mar 2024
MOD Sınırsız Para
Mağaza Play Store
  • Sınırsız Para

Drive Club Araba Park Oyunu MOD APK indir
Araba Sürme simülatörü oyunu, sürüş becerilerinizi geliştirmek ve eğlenceyi iliklerinize kadar hissetmek için geliştirildi! Bir araba oyunu tutkununun ihtiyaç duyduğu her şeyi tek bir oyunda topladık.

Düşük mb oranı ile en iyi araba oyunu olmaya aday! Telefonunuzun performansını etkilemez, az yer kaplar ve kusursuz çalışır!

Seviye araba oyunu ile rekabeti güçlendirdik! Seviyeler gittikçe zorlaşıyor, ancak sürüş becerileriniz her seviyede gelişecek!

3D araba oyunu tutkunlarına hitap edecek grafiklerimiz 2021’e kadar yükseldi!

Açık dünya oyunları kategorisinde bir araba simülatörü nasıl ses çıkarır? Heyecan verici olduğunu biliyoruz ve iyi haber şu ki: başardık! Açık dünyada direksiyona hemen başlayabilirsiniz!

Yeni Araba Modelleri
Yeni araba simülatörümüzde 50’den fazla araba modeli var! Bu ne anlama geliyor? En yeni spor arabalardan SUV’lara, drift arabalarından hızlı arabalara ve hatta elektrikli arabalara kadar çok çeşitli araba modellerimiz var!

Araba modifikasyon oyunlarını sevenleri de düşündük! Onlarca modifiye seçeneği ile tamamen kendi zevkinize göre arabanızı tasarlayabilirsiniz.

Araba Modifikasyon Seçenekleri
• Akort Kulübü
• Tekerlek değişimi
• Lastiklerin değiştirilmesi
• Jantların değiştirilmesi
• Araba boyama
• Cam boyama
• Spoiler
• Kamber
• Süspansiyon
• Neon
• Kaplama

Oyun modları
Çok Oyunculu Çevrimiçi Mod: Çok oyunculu çevrimiçi araba oyunlarıyla sürüş becerilerinizi geliştirebilir, arkadaşlarınızla açık haritada gezinebilir veya çok oyunculu yarışlara katılabilirsiniz.

Gerçekçi Otopark Modu: Gerçekçi araba park etme modunda amacınız hiçbir şeye çarpmadan arabayı park etmektir. Park modunda zamana karşı yarışacaksınız! Bu yüzden verilen süreyi aşmadan önce park etmeniz gerekiyor.

Kırma modu: Kırma modunda aracınızla karşılaştığınız nesneleri kırmanız, verilen süreyi geçmeden yeteri kadar eşyayı kırmış olmanız gerekir.
Prototip modu: Farklı grafiklerle verilen süre içerisinde herhangi bir yere çarpmadan bitiş çizgisine ulaşmanız gerekiyor.

Kontrol Noktası: Bu moddaki en büyük rakibiniz zaman! Süre dolmadan kontrol noktalarından geçmelisiniz. Trafikte sıkışıp kalmayın! Trafikte zaman kaybetmek istemezsiniz.

Dublör Modu: Havada asılı duran zorlu rampaları kullanarak verilen süreyi aşmadan bitiş çizgisine ulaşın!

Serbest Sürüş Modu: Ücretsiz bir sürüş oyunu arıyorsanız ve gerçekçi olmasını istiyorsanız bu mod tam size göre! Yüksek grafiklere sahip büyük açık dünya haritasında verilen yan görevleri yapabilir veya özgürce dolaşabilirsiniz! Bu modda her şey bedava!

Drift Oyun Modu: Drift oyunlarına ilginiz varsa bu modda drift yapan arabalar ile dilediğiniz kadar drift yapabilirsiniz! Drift simülatörü ile gerçekçi bir oyun deneyimi yaşamanız için ihtiyacınız olan her şeyi düşündük!


İndir (116.2 MB)

Tüm Versiyonlar

Drive Club: Araba Park Oyunu
Drive Club: Araba Park Oyunu 1.7.64 MOD
Nisan 4, 2024 116.2 MB

Mod Nedir:

Sınırsız Para
Drive Club: Araba Park Oyunu
Drive Club: Araba Park Oyunu 1.7.61 MOD
Mart 26, 2024 116.2 MB

Mod Nedir:

Sınırsız Para

Open World Car Games

Sizin için önerilenler

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar

Sonraki X