WhatsApp Plus

WhatsApp Plus v17.60

WhatsApp Plus v17.60

Updated on
İndir (75.58 MB)
İsim WhatsApp Plus WhatsApp Plus is the most famous version in the WhatsApp Plus series of publisher WhatsApp LLC
Yayıncı WhatsApp LLC
Tür Haberleşme
Boyut 75.58 MB
Versiyon 17.60
Tarih 30 Ocak 2024
MOD Hileli
Mağaza Play Store

WhatsApp Plus Nedir?

WhatsApp ile aynı uygulamadır ancak özellikleri, görünümü ve hissi tek farktır. WhatsApp Plus, orijinal WhatsApp uygulamasının değiştirilmiş (MOD Versiyonu) olarak da adlandırılabilir.

Orijinal WhatsApp APK’sının kaynak kodunu değiştirdi, yeni özellikler ekledi ve mod sürümünü WhatsApp Plus olarak yayınladı. GB WhatsApp Pro’nun geliştirilmiş bir sürümüdür.

Bu bir MOD sürümü olduğundan, bu uygulamayı Google Play Store’dan alamayacaksınız. Bunu web sitemizden indirmeniz gerekir ve tüm güncellemeleri WhatsApp’ın resmi geliştiricileri değil, üçüncü taraf geliştiriciler sağlayacaktır.

Web’de GB WhatsApp Pro, FMWhatsApp ve Fouad WhatsApp gibi sayısız WhatsApp Modunu görmüş olabilirsiniz. Ancak sorun güvendir; Sağladığımız APK ne olursa olsun doğrudan resmi geliştiricilerden geliyor. Yani güvenlik ve gizlilik konusunda endişelenmenize gerek yok.

Bilginiz olsun diye belirtmek isterim ki, bu Uygulamanın mesajları iletmek için uçtan uca şifreleme kullandığını ve orijinal Uygulamadaki tüm işlevleri bulacağınızı bilmelisiniz. Yeniden Tasarlanmış Kullanıcı Arayüzü’ne ve günlük yaşamınızda kullandığınız kullanışlı özelliklere sahip oluyorsunuz.

Özellikler

  • Silinen Mesajları Görme: Bu özellik sayesinde karşı taraf mesajları herkesten silse daha siz o mesajları görebilirsiniz.
  • Son Görülmeyi Dondur: Bunu etkinleştirerek çevrimiçi durumunuzu kişilerinizden gizleyebilirsiniz. Hiç kimse son görülme durumunuzu göremez.
  • Çevrimdışı kullanım: Çevrimdışı WhatsApp kullanma özelliği ile siz Whatsapp’ta çevrimiçi olsanız da diğer kullanıcılar sizin çevrimiçi olduğunuzu göremeyecektir. WhatsApp Plus sizin tamamen görünmez olmanızı sağlamaktadır.
  • Tema değiştirme: Tema değiştirme özelliği ile WhatsApp Plus, birden fazla temayı uygulamaya ekleyebilme ve uygulamayı kişiselleştirme imkanı sunar.
  • Stalk yapma: Bu özellik sayesinde rehberde yer alan kişilerin durumlarına ve profil fotoğraflarına ulaşılabilir.
  • Çevrimiçi bildirim: İstediğiniz zaman değiştirebileceğiniz aktif veya pasif hale getirebileceğiniz bu özellikle rehber listenizde yer alan herhangi birinin çevrimiçi olması halinde size bildirim olarak bildirilir.
  • Şifreleme: Whatsapp Plus’ta yer alan şifreleme özelliği uygulamaya şifre koyulabilir ve mesajların okunmasının önüne geçilebilir.
  • Dosya paylaşımı: Sınırlı kapasitedeki dosya paylaşımı Whatsapp Plus’ta ortadan kalkar. Büyük boyutlardaki dosyalar başkaları ile payalşılabilir.
  • Otomatik yanıtlama: Mesajları otomatik olarak yanıtlamaya imkan tanıyan özellik, kullanıcılara otomatik cevap mesaj ayarlama ve gönderme özgürlüğü sunuyor.

 


İndir (75.58 MB)

Tüm Versiyonlar

WhatsApp Plus
WhatsApp Plus 17.60 MOD
Şubat 22, 2024 75.58 MB

Mod Nedir:

Hileli

Sizin için önerilenler

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar

Sonraki X